Hjältar!

Hej!
Jag sitter & kollar på ett program som heter "Svenska hjältar-galan" & det är då personer som är hjältar till exempel Emma Pettersson som blev misshandlas av sitt ex. Polisen sa att de aldrig sett någon varit så "trasig" som hon var när hon blev hittad. De sa också att de inte kunde hitta ett enda ställe hon inte var skadad på, hela hennes kropp var förstörd, hon låg medvetslös/i koma i en månad & när hon vaknade upp sa hon att hon trodde hon var död. Men nu är hon mycket bättre, men helt återställd kommer hon aldrig att bli..
Sen var det en kvinna som gått emellan ett bråk på en buss mellan tre killar/män, två av dom sparade, slog, knivhögg & misshandlade den tredje killen verkligen. Hon gick emellan & skrek till de andra på bussen att de skulle hjälpa till, men ingen rörde inte en fena, sa hon. Den här kvinnan hade också en sjukdom hon blivit mobbad för när hon varit yngre & den första hon sa var söt var Babsan - hennes förebild. Tack vare den här kvinnan så lever alla de tre männen än idag. Kan ni förstå? Hon räddade livet på tre stycken stora starka killar, helt sjukt men helt otroligt modigt! Och det var tack vare att hon varit mobbad som hon hade det modet att hon gick emellan de, hon klarade helt enkelt inte av att se offret fara illa. Du är fantastisk.

Sen var det ganska mycket mer, men det där var två av alla dessa hjältar!
Och mest av allt just nu vill jag sända mina finaste tankar till er som räddat liv, orkat kämpa & hela tiden stärkt upp sig. Alla varma, fina kramar till er!

/Sophie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0